7-6- مراحل پروسه بررسی قابلیت اطمینان محصولات MeanWell

مترجم:حسام عابدی

این راهنما به منظور اطلاع رسانی و احترام به مشتریان ، منتشر گردید،  که در زمینه طراحی، تولید و ساخت و فروش منابع تغذیه سوییچینگو با توجه به آخرین دست آوردهای علمی و قوانین روز تهیه شده است که شامل اطلاعات پایه در پاورهای سوییچینگ ، مشخصات عمومی، تنظیمات ایمنی( ملاحظات ) ، استانداردهای EMC ،CE، قابلیت اطمینان ، نکات عملی ،اصطلاعات ، قواعد فنی و نکات تصحیح خطا می باشد.

هدف اصلی این راهنما تاکید بر توضیحات مورد نیاز بوده و از نوشتن روابط و فرمول های ریاضی در آن اجتناب شده است تا کاربران بتوانند بدون نیاز به پیشینه علمی تخصصی به راحتی از آن استفاده کنندو تصویر روشنی از مشخصات منبع تغذیه، کاربردها و ملاحظات ایمنی در کوتاه ترین زمان بدست آورند.

به علت طولانی بودن محتوا، توضیحات به صورت بخش بخش وارد شده است.

بر طبق تجربیات گذشته ، 70 % خرابیها می تواند در فاز طراحی حذف شوند. بنابراین شرکت به ایده ها و توصیه هایی که  به افزایش کیفیت در حین تولید یا در هنگام طراحی منجر شود توجه ویژه ای دارد.

    1. مرور طراحی ( R : design review ) : اجرا شده توسط مدیریت R&D :

  1. معماری و مدار : مرور تکنولوژیها و مدارهای موفق به روز و مقایسه آنها با مدارهای قبلی محصولات شرکت
  2. انتخاب قطعات جدید و تایید آنها : کیفیت و مشخصات قطعات جدید انتخاب شده مورد بررسی قرار گیرد و همچنین موجودی بازار در خرید دائمی این قطعات برای مدت زمان طولانی چک شود.
  3. آنالیز قیمت : قیمت قطعات از کارخانه سازنده چک شود تا برای قیمت نهایی هدف گذاری گردد
  4. قابلیت تولید : تجهیزات و ماشین آلات از لحاظ قابلیت تولید محصول جدید و همچنین بروز رسانی آنها جهت تولید محصول جدید مورد بررسی قرار گیرد.

    2. طراحی تست اعتبارسنجی محصول ( DVT: design vertification test ) :

  1. تجهیزات اتوماتیک تست ( ATE : automatic testing equipment ) : مهندسین QE این تست را طراحی می کنند و مهندسین DVT بر اساس تست طراحی شده منبع تغذیه را مورد آزمون و ارزیابی قرار می دهند.
  2. ایمنی / EMC : با توجه به الزامات متنوع ایمنی در طراحی محصول جدید، مهندسین ایمنی طراحی انجام شده را اعتبارسنجی می کنند و گزارش آن را جهت اخذ گواهی های مربوطه ارسال می کنند.
  3. تست استرس قطعات : استرس های الکتریکی بر روی قطعات حساس و گلوگاهی اعمال می شود.این قطعات بایستی در برابر تست در شرایط مختلف عملکردی تحمل لازم را داشته باشند.

     3. تست کیفیت طراحی ( DQT : design qualification test ) :

این تست در دپارتمان QA طراحی و اجرا می شود

  1. مرور طراحی : قابلیت های منبع تغذیه در بدترین شرایط سنجیده می شود. در این مرحله طراحی بدنه ، مقاومت ولتاژ بالا، کیفیت فن، طول عمر خازنهای ورودی و … ارزیابی می شود.
  2. مسائل محیط زیست و ترکیب شرایط مختلف محیطی مانند دما ، رطوبت، بار خروجی، ورودی AC جهت سنجش قابلیت اطمینان و قابلیت ها به منبع تغذیه اعمال می شود
  3. شبیه سازی پکیج تحویل از لحاظ مکانیکی و مواد : در این مرحله محصول تولید شده از لحاظ مکانیکی و مواد استفاده شده در تولید آن با تکان دادن و ضربه زدن مورد بررسی قرار می گیرد.( به صورت تکی و یا کارتنی)

شرایط تست لرزش : 1) موج وارد شده : سینوسی  2) فرکانس : 10 تا 500 هرتز  3) زمان تست : 1 ساعت در هر جهت  4) شتاب : 2G-4G  5) جهت : x,y,z   6) شرایط نمونه : تکی/کارتنی

شرایط تست سقوط :

ارتفاع

وزن پکیج

96.6 سانتی متر 0.45 تا 9.52 کیلوگرم
81.3 سانتی متر 9.53 تا 18.59 کیلوگرم
61 سانتی متر 18.62 تا 27.66 کیلوگرم
50.8 سانتی متر

27.67 تا 45.36 کیلوگرم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *